Kontrollera om email från oss felaktigt hamnat i din skräpkorg! Du kan flytta dem till din inkorg.

Vi som står bakom information på Laserlistan jobbar med lasersäkerhet inom företag, utbildning och myndigheter. Vi tror att en gnutta extra förståelse, och respekt, för lasrar kan utgöra en avgörande skillnad mellan en "Ojdå!"-händelse och en katastrof på ett personligt plan.

Vill ni länka till oss, eller använda något av vårt material? Vi samarbetar gärna med er organisation för att kunna nå ut med budskap som kan bidra till en ökad lasersäkerhet i samhället, för era kunder eller enbart inom er organisation. Emaila oss gärna med tips på bra uppslag, eller förklara hur ni tänker att vi kan hjälpas åt!

Visste du att? OPTRAD är en förkortning av "Optical Radiation" och syftar på det engelska namnet på EU-direktivet om exponering för artificiell optisk strålning.

Kontakta oss via email: laserlistan (at) optrad.se, eller via formuläret.

Förbättra Laserlistan

Vi tar gärna emot både förbättringsförslag och konstruktiv kritik. Självklart uppskattar vi även påpekanden om direkta felaktigheter på sajten.

Fråga experten

Du får gärna skicka email med en fråga om laser eller lasersäkerhet. Om vi inte har ett konkret svar på din fråga bör du åtminstone snabbt få en hänvisning till var du hittar mer information. Vi har också lagt upp en lista över vanliga frågor och svar.

Skriv ditt meddelande här

Skapa ett konto

Du behöver logga in för att kunna ta del av allt material på Laserlistan. Det är gratis att skapa ett konto.

OBS! För den som inte har loggat in visas inga referenser, exempel eller undantag.